Vill du hjälpa till och samtidigt tjäna extra pengar?

Efter flera års toppenjobb för föreningen har personen som skött gården och städning av trapphusen avsagt sig uppdraget. Vi undrar nu om någon annan boende i föreningen är intresserad av att ta över. Arbetet gäller gräsklippning, snö/halkbekämpning samt trappstäd

Ersättningen är 2.000kr/mån (brutto) och i snitt rör det sig om ca 11 timmars jobb. Vissa perioder är det mycket mindre och vissa mer, beroende på vädret, allt görs självklart vid behov. Föreningen har all utrustning ex. gräsklippare, trimmer och snöslunga. Känner du för att bara sköta en del, ex gräsklippningen är det också välkommet. Är du intresserad eller vill veta mer, kontakta någon i styrelsen. Skriv via kontaktformuläret på hemsidan www.brabohojden3.bostadsratterna.se eller ring (telefonnummer hittar du på anslagstavlorna i trapphusen). Du kan också lämna ett meddelande i vårt brevinkast.

Om ingen i föreningen är intresserad försöker vi finna andra lösningar bl.a. tar vi in offerter från företag med denna typ av service. Styrelsen arbetar dock ständigt för att slippa höja månadsavgifterna utan att det påverkar ekonomin i föreningen eller underhållet av fastigheten negativt. Så har du något företag att rekommendera eller annan lösning på skötseln är du välkommen att höra av dig.

Med vänlig hälsning Styrelsen